4.8 rating baserat på 3,900+ recensioner
4.8/5

Rynkorbehandlingar

Välkomna till vår nya klinik på Ymers gata 39 i Hyllie, där vi erbjuder nya och spännande kroppsbehandlingar med användning av senaste teknologin för hud- & kroppsbehandlingar.

Se våra rynkbehandlingar

När åldern visar sina spår finns det många sätt att bevara en ungdomlig hud. Hos oss erbjuder vi en rad effektiva rynkbehandlingar som kan hjälpa dig att känna dig mer bekväm i din egen hud. Dessa behandlingar ges endast i vår klinik på Hyllie Allé 2B.

Botox

Botox är en av de mest populära behandlingarna för att reducera och släta ut fina linjer och rynkor.

Det är en snabb och nästan smärtfri behandling där en liten mängd botox injiceras i musklerna, vilket får dem att slappna av och därmed minska synligheten av rynkor.

Trådlyft

Trådlyft är en icke-kirurgisk behandling som ger en uppstramande effekt på lös hud.

Med hjälp av tunna trådar som sätts in under huden uppnås en naturlig lyfteffekt som kan hålla i flera månader.

Filler

Filler är ett fantastiskt sätt att tillföra volym till områden där huden har förlorat sin fyllighet.

Fillers kan användas för att fylla ut linjer och rynkor, men också för att ge fyllighet åt läppar och kindben.

PRP

PRP (platelet-rich plasma) är en behandling där ditt eget blod används för att stimulera hudens naturliga regenereringsprocess.

Genom att ta ett prov av ditt blod och behandla det för att koncentrera blodplättarna, injiceras det tillbaka i huden, vilket kan hjälpa till att förbättra hudens textur och ton.

Superlifter 8D-HIFU

Superlifter 8D HIFU är den senaste generationen av avancerade HIFU maskiner, eller “HIGH Intensity Focused Ultrasound” är det absolut bästa för terapeuter som vill vill arbeta med det bästa.

Superlifter 8D HIFU arbetar på tre djup för att uppnå bästa effekt. 1,5 mm Arbetar på dermis för att stimulera kollagenfiberna. 3,0 mm På detta djup finns Fibrioblasterna där med hjälp av termisk effekt skapar en effektiv uppstramningseffekt uppstramningseffekt. 4,5 mm HIFU’n stimulerar SMAS, muskel och muskelhinnan där den mest lyftande effekten skapas. Varje behandling tar mellan 20-30 minuter och med förinställda parametrar gör det arbetet enkelt för terapeuten.

Superlifter 8D HIFU har följande behandlingsområden:

1. Tar bort rynkor runt ögon, mun och panna
2. Lufter huden vid käklinjen
3. Ökar hudens elasticitet
4. Ökar konturen av käke och haka
5. Stramar upp huden runt pannan och lyfter ögonbrynen
6. Ger ny lyster åt huden
7. Stramar upp huden på kroppen

Luta dig tillbaka, slut ögonen och låt våra professionella massageterapeuter och skönhetsterapeuter ta hand om dig. Vi erbjuder en naturlig behandling i en lyxig och avslappnande miljö i orientalisk anda.

Upp till 70% Rabatt!

Gäller tjänster i nya kliniken i Hyllie och ej massage i Malmö centrum – Boka tid i vår nya klinik idag.
4.8/5

Vad våra kunder säger

Vi har 4.8 stjärnor av 5 på Bokadirekte.se. 
Baseret på +3.900 recensioner

Vilken klinik vill du boka hos?

Du kan få massagebehandlingar på båda våra kliniker så du är välkommen att välja vilken klinik du vill ha. Vi ser fram emot att träffa dig och behandla dig.