4.8 rating baserat på 3,900+ recensioner
4.8/5

Massage & Beauty Spa i Skurup

Stig in i en värld av välmående och skönhet på Massage & Beauty Spa i Skurup. Vår klinik, en dold pärla i Skurup, erbjuder dig naturliga behandlingsmetoder i en miljö som är både lyxig och avkopplande, med en orientalisk flair. Njut av en atmosfär av harmoni och personlig vård, där varje detalj är noggrant utvald för att säkerställa din totala avslappning.

Blandbehandlingar

På vår klinik kan du utforska ett mångsidigt utbud av behandlingar som garanterar din fullständiga välbefinnande. Välj mellan allt från en lugnande Hand- och Fotmassage som skämmer bort dina extremiteter, till vårt exklusiva Pranari lyxpaket som erbjuder en omfattande avslappningsupplevelse. Vår specialiserade Rygg-, Skulder- och Huvudmassage är idealisk för att hantera stress och spänningar, medan vår unika kombination av Thaimassage och Oljemassage förenar gamla traditioner för en djupgående effekt. För dem som söker traditionell avkoppling är vår Aromterapi Oljemassage ett populärt val. Besök oss och återupptäck energi och lugn.

Massagebehandlingar

Våra massagebehandlingar är skräddarsydda för att minska spänningar, förbättra blodcirkulationen och främja en allmän känsla av välbefinnande. Oavsett om du föredrar en intensiv massage eller en mildare tillvägagångssätt, erbjuder vi något för alla smaker.

Spabehandlingar

Våra spabehandlingar kombinerar helande tekniker med lyxiga produkter för att ge dig en helt föryngrande upplevelse. Dyk in i vårt utbud av behandlingar som kommer att lämna dig förnyad och upplyft.

Beautybehandlingar

På vår skönhetsspa i Skurup erbjuder vi ett urval av skönhetsbehandlingar som är designade för att framhäva din naturliga skönhet. Vårt engagerade team av skönhetsexperter använder de senaste teknikerna och produkterna av hög kvalitet för att säkerställa att varje behandling överträffar dina förväntningar. Vår klinik är den ideala platsen för dig som vill skämma bort dig själv och känna dig som den bästa versionen av dig själv. Besök vårt fristad i Skurup och upplev en värld av skönhet och välbefinnande.
4.8/5

Vad våra kunder säger

Vi har 4.8 stjärnor av 5 på Bokadirekte.se. 
Baseret på +3.900 recensioner

Pranaris lyxpaket

Få en 2 timmars behandling på Pranari i Hyllie klinik, Skurup eller centrum, och en 3-rätters middag på restaurangen Thap Thim. En av de bästa thai-restaurangerna i Malmö. Ligger endast 10 minuters promenad från Pranari Centrum. Endast 1.300 kr

Välkommen till Pranari

2008 Så föddes vår första Pranari. Målet var att skapa en plats med harmoni och lugn. Dit du kan gå för att unna dig själv en fantastiskt upplevelse eller överraska någon speciell.

Efterfrågan om annat än massage blev stor. 2020 föddes Pranari i Hyllie där utför vi Kroppsvård och Skönhetsbehandling, Estetiska Injektion behandlingar.

Här blir du omhändertagen av ett gäng tjejet, där just du som kund är i fokus. Det vi inte kan tar vi reda på. Och det vi kan är vi bäst på. Du som kund ska känna dig trygg hos oss.

Vilken klinik vill du boka hos?

Du kan få massagebehandlingar på båda våra kliniker så du är välkommen att välja vilken klinik du vill ha. Vi ser fram emot att träffa dig och behandla dig.

Vilken klinik vill du boka hos?

Du kan få massagebehandlingar på båda våra kliniker så du är välkommen att välja vilken klinik du vill ha. Vi ser fram emot att träffa dig och behandla dig.