4.8 rating baserat på 3,900+ recensioner
4.8/5

Skönhetsbehandlingar

Välkomna till vår nya klinik på Hyllie Allé 2B i Malmö, där vi erbjuder nya och spännande kroppsbehandlingar med användning av senaste teknologin för hud- & kroppsbehandlingar.

Se våra skönhetsbehandlingar

Välkommen till vår sida om skönhetsbehandlingar! Här kan du läsa mer om våra olika behandlingar som är anpassade för olika hudtyper och behov. Ta en titt och hitta den bästa behandlingen för dig. Vi ser fram emot att ge dig en skräddarsydd skönhetsbehandling för en strålande och hälsosam hud. Dessa behandlingar ges endast i vår klinik på Hyllie Allé 2B.

Ögonfransar & ögonbryn

Ögonfransförlängning passar alla åldrar och livsstilar! För dig som vill ha fylligare och längre fransar, för dig som inte tål mascara eller för dig som fått tunnare och glesare fransar med åren.
Singelfransar appliceras en och en, på dina egna fransar och vi sätter mellan 65-100 fransarna på ögon beror på din egna fransar. Vi använder mink-och silkes fransar, båda är gjorda av syntet och av bästa kvalitet. De är utformade för att likna de egna fransarna och ser därmed väldigt naturliga ut. Fransarna kommer i flera längder, med olika böjning och tjocklekar.Vi har de vanligaste storlekarna.
En fransar förlängning förväntas hålla i ca 3-5 veckor. Hur väl du tar hand om dina fransar är också avgörande. Vi rekommenderar påfyllning med 3 veckors mellanrum för täta och fylliga fransar.
Dramatiska Ögonfransar är en ny teknik inom ögonfransförlängning där man applicerar flera supertunna fransar, mellan 2-5 stycken, på varje enskild frans. Detta ger ett väldigt fylligt resultat trots att det belastar de egna fransarna mindre än en traditionell fransförlängning. Metoden fungerar även mycket bra på personer med få och glesa egna fransar som på detta sätt erhåller ett fylligare resultat. Dramatiska ögonfransar ligger inte fokus på längden utan på en naturlig fyllig look.
Är samma som en vanlig fransförlängning beror det på i vilken växtcykel dina egna fransar befinner sig i, men en förlängning förväntas hålla i ca 3-5 veckor. Hur väl du tar hand om dina fransar är också avgörande. Vi rekommenderar påfyllning med 3 veckors mellanrum för täta och fylliga fransar.

BB-lips / Kisslips

BB-lips är ett serum med läpp-pigmentering som utförs smärtfritt. Tack vare serumet uppnås effekten av pigmentering från grå och livlösa läppar, fläckar och ojämn ton.
Första dagen kommer läpparna vara kraftigt färgade för att sedan gå tillbaks till din vanliga färg. Sen kommer cirka en fjärdedel av behandlingsfärgen att gradvis träda fram på läpparna under två veckors tid.
Resultatet är individuellt men håller i ca 2-4 månader, längre med fler behandlingar. För grå och livlösa läppar eller för att skapa bättre hållbarhet rekommenderas en kur på 3-5 behandlingar med 14 dagar intervall mellan behandlingarna för bästa resultat.

Ombrebryn / Puderbryn – Kosmetisk ögonbrynstatuering

Ombrebryn är en teknik inom kosmetisk tatuering som utförs med en permanent make-up maskin där resultatet liknar sminkade ögonbryn. Brynen ger skuggig effekt eller en fin effekt av sminkade ögonbryn i två olika nyanser. Ljusare skugga placeras i början av brynet och sluter sedan efter med en mörkare nyans. Ombrebryn är permanent pulveriserad brows-teknik för kunder som föredrar ett mer mörkare resultat än microblading som ger en 3D-effekt.

Det här är en teknik som ser ut som dagligt smink gjord med ögonbrynspenna eller ögonbrynskugga. Brynen är mörkare i svansen och ljusare i början vilket ger en perfekt Ombre-look. Det är det perfekta valet för dig som vill vakna upp med snygga ögonbryn varje dag och slippa sminka dig. Ombrebrows är till för den som vill ha ett mer sminkat resultat än microblading som har mer stråliknande resultat och som jag också erbjuder. Skötseln för powderbrow är densamma som för microblading.

LipLiner – Kosmetisk läpptatuering

När man gör en kosmetisk tatuering av läpparna så lägger vi först en läpplinje (“lipliner”) i läpparnas ytterkant för att markera din egna läppkontur vilket också gör läpparna mer symmetriska.

Därefter så skuggas färgen in mot dina egna läppar för att ge ett snyggt och naturligt resultat. Antingen med en lätt inskuggning eller helt ifyllda läppar, beroende på vilken behandling du väljer.

Hållbarheten för en läpptatuering är ca 1-3 år. En påfyllning brukar behövas 4 veckor efter första behandling och kan fylla på igen ca 1-3 år

Tandblekning

Vi bleker tänder med plasmaljus. Något som är skonsamt för tänderna och du slipper oftast ilningar och isningar i tänderna. Resultat brukar bli likvärdigt med den metod som tandläkarna använder sig av.

Vid tandblekningen stryks en bleknings gel ut på dina tänder som sedan aktiveras av ett plasmaljus. En snabb och effektiv metod för att få vitare tänder.

Endast ett behandlingstillfälle på ca 40-60 minuter på plasmaljus behövs för att få ett tydligt resultat och märkbart vitare tänder.

OBS: Vi använder den mest effektiva plasmaljusen som finns på marknaden . FDA och CE märkt för användning på alla typer av tänder.

Efter behandlingen kan du ibland uppleva ilningar, men dessa är övergående och försvinner inom ett par dygn. En liten del patienter kan uppleva en viss flammighet/färgskiftning eller vita fläckar, men även detta är övergående och försvinner efter ungefär 1 vecka. Eventuell flammighet beror på sammansättningen av molekyler i dentinet (tandbenet). Om och när detta händer behöver emaljen lite extra tid på sig att bli jämn i färgen efter en tandblekning. Allergiska reaktioner är mycket ovanliga men kan förekomma. Man ska undvika färgade mat, röd vin, snus, cigaretter, kaffe, te i upp till två dygn.
Luta dig tillbaka, slut ögonen och låt våra professionella massageterapeuter och skönhetsterapeuter ta hand om dig. Vi erbjuder en naturlig behandling i en lyxig och avslappnande miljö i orientalisk anda.

Microblading 3D/6D – Permanent Ögonbrynstatuering

Microblading kallas även japanska metoden, eyebrow embroidery, mikrobladsteknik eller 3D-ögonbryn och är en ny manuell metod för att få permanent tatuerade ögonbryn. Det är just nu den hetaste trenden inom kosmetisk tatueringsteknik.

Vi använder oss av ett manuellt specialverktyg som hanterar disponibla mikroblad med tio till sexton små nålar som fäster nya pigment i din överhud. Eftersom färgen sitter närmare ytan framstår linjerna skarpa och ger ögonbrynen en detaljrik finish utan färgspill.

Vanliga frågor om Microblading:
Tekniken är idealisk för dig som vill få naturliga och hårliknande linjer som komplement till dina befintliga ögonbryn. Det är även ett alternativ för dig som lider av ett tillstånd som orsakar håravfall (till exempel trikotillomani eller alopecia areata). Vi använder oss av pigment från den världsledande tillverkaren PhiBrows. Pigmenten är godkända av läkemedelsverket och sterila engångsverktyg används vid varje behandling. Brynformen utgår från en grundläggande mall men vi tar självklart hänsyn till ditt ansiktes individuella anatomi.. Till en början framstår ögonbrynen som mörka men bleknar inom två veckor efter behandlingen. Eftersom att det är svårt att förutse hur pass bra din hud bevarar färgpigmenten är det viktigt att du räknar med ett återbesök för att bättra på resultatet. Till skillnad från traditionella hårstrykningsmetoder räknas den här tekniken som semi-permanent och resultatet vara ett till tre år. Vill du bevara samma färg och form rekommenderar vi att du gör återkommande besök en gång per år.

Eftersom varje hårstrå ritas individuellt blir resultatet väldigt naturligt. Om du har tröttnat på att fylla i dina ögonbryn varje morgon är det här ett bra alternativ som sparar tid och garanterar ett bra resultat.

Du får fylliga och välformade ögonbryn utan smink. Du kan träna, bada och vakna upp med vackra ögonbryn utan ansträngning. Färgen anpassas utifrån ditt hår, din hudfärg och strukturen på dina befintliga ögonbryn.

 1. Vi börjar med rådgivning och vägledning av dina önskemål och bedömer utgångsläget.
 2. Nästa steg är att göra en digital uträkning av din symmetri. Det inkluderar även fotografering och avbildning av dina ögonbryn.
 3. Med en preliminär skiss har vi något att utgå ifrån och jobba på tills du är 100 % nöjd.
 4. Sedan gör vi ett så kallat reflektionstest för att anpassa pigmenten efter färgen på ditt hår och din hud.
 5. Ögonbrynen och hårstrykningen bearbetas tills ditt önskade resultat är uppnått.
Proceduren tar cirka två timmar och är praktiskt taget smärtfri. Den involverar nästan ingen svullnad men du kan få en lätt rodnad kring det behandlade området, det brukar försvinna inom en halvtimme.
 • Undvik att sola, det inkluderar även solarium.
 • Utför inga kosmetiska eller estetiska behandlingar för ditt ansikte som orsakar hudavlagring.
 • Avvakta med laserbehandlingar av ansiktet.
 • Drick inte starkt kaffe, te eller andra typer av energidrycker.
 • Avstå från alkohol två dagar innan behandlingen, det ökar risken för blödningar.
 • Undvik blodförtunnande mediciner (t.ex. Aspirin) och preparat som innehåller acetylsalicylsyra.
 • Använd inte smink på det behandlade området upp till sju dagar efter behandlingen.
 • Undvik att bada bastu och i pool.
 • Avvakta med träning i sju dagar, svett ökar infektionsrisken på grund av den höga salthalten. Det kan även resultera i att färgpigmenten läker till en ljusare nyans än förväntat.
 • Sola inte solarium på minst en månad. Använd därefter solkräm för att skydda pigmenten från UV-strålning och minska risken för blekning av tatueringen. I vissa fall kan pigmentet bli upp till 50 % ljusare än det önskade resultatet.
 • Undvik direkt solljus.
 • Klia inte ögonbrynen. Genom att klia kan du råka avlägsna pigment och risken för infektion ökar.
 • Applicera vaselin med vitamin A och E två gånger dagligen, alternativt olja från vindruvskärnor.
 • Tvätta området med sterilt vatten (kokat kallt vatten) varannan timme dagen efter behandlingen. Rengöringen är viktigt för att tvätta bort vätskan som utsöndras av huden och skapar skorpor över det behandlade området. Skorporna förvärrar läkningen av dina ögonbryn.
 • är gravid eller ammande
 • har en bakgrund av Keloids eller Hypertrofisk ärrbildning
 • är diabetiker, för att få genomgå behandlingen krävs ett godkännande från din läkare
 • Genomgår kemoterapi, rådfråga din läkare om du överväger den här typen av behandling
 • har en virusinfektion eller annan sjukdom
 • lider av epilepsi
 • har en pacemaker eller svåra hjärtproblem
 • har genomgått en organtransplantation
 • har någon typ av hudirritation (rodnad, solbränna, akne) eller psoriasis nära det behandlade området
 • är sjuk i förkylning, influensa eller liknande
 • har använt Isotretinoin det senaste året
 • lider av en hjärtsjukdom, har okontrollerat högt blodtryck eller har generellt dålig hälsa
 • genomgår en behandling, medicinering eller lider av en sjukdom som kan kompromissa immunsystemet eller din läkningsförmåga.
Proceduren är uppdelad på två tillfällen med en läkningsperiod på fyra till sex veckor mellan besöken. Den första behandlingen tar ungefär två timmar, den andra behandlingen tar mellan en halvtimme och en timme.
Området kring dina ögonbryn kommer eventuellt att vara lite svullet, rött och ibland vitaktigt. Det är helt normalt. I början kommer stråna vara betydligt mörkare än det tänkta slutresultatet men bleknar med tiden till en mjukare och mer naturlig nyans.
Vi väljer en form och stil tillsammans som passar dig. Under konsultationen ritar vi upp en form att utgå ifrån som vi modifierar tills du känner dig helt nöjd. Vi gör även mätningar på ditt ansikte för att stämma av att ögonbrynen passar din symmetri och att placeringen ser naturlig ut.
De flesta vardagliga aktiviteter kan återupptas direkt. Tung träning bör dock undvikas i åtminstone en vecka för bästa resultat – all svett som hamnar på dina ögonbryn kan bleka den läkande färgen. Avvakta även med simning i en vecka, kemikalierna i vattnet kan påverka resultatet negativt. För utomhusaktiviteter finns inga restriktioner men kom ihåg att hålla det behandlade området rent, torrt och skyddat från solen.
Nej, vi tar bara bort de hårstrån runt ögonbrynen som behövs för att skapa en snyggare finish.
Det varierar från person till person, men ungefär ett till tre år. Vi rekommenderar dock att du gör en färgförnyelse ett till ett och ett halvt år efter din första behandling. Hållbarheten varierar också beroende på vilken färg och stil du väljer. Väljer du en ljus färg med lätt applicering kommer du behöva mer korrigering och ifyllnad än om du väljer en mörk ton med en tyngre applicering. Vi rekommenderar dock att du väljer en nyans som matchar dina egna pigment för ett mer naturligt resultat, även om det innebär att hållbarheten blir kortare.
Om din hud är känslig kan det förekomma en viss skorpbildning. Ta inte bort dem, att skrapa bort skorporna ökar risken för ärrbildning och att pigmentet försvinner.
Det kan bero på flera orsaker. Oftast beror det på din hudtyp. Äldre, väderbiten eller torr hud kan orsaka flagning av färgen under läkningsprocessen. Det bör inte påverka slutresultatet men om du känner dig missnöjd finslipar vi ditt färgval vid nästa besök.

Absolut! Kom bara ihåg att smörja ögonbrynen med din Recover all-salva som du får av oss.

Ja, färgbyte är vanligt. Vid din konsultation tittar vi på olika färgalternativ så att du får det resultat du önskar.
Det är ett resultat av den naturliga oxidationsprocessen som sker i huden när pigment har applicerats. Färgen reagerar med syret i luften och reaktionen gör den mörkare. Detta är helt naturligt och färgen blir ljusare med tiden.
Nej, tyvärr inte. Behandlingen utförs inte på kvinnor som är gravida eller ammar.
Microblading är den mest skonsamma metoden för att få permanenta ögonbryn, men hur man upplever behandlingen är väldigt individuellt. Vissa upplever behandlingen som lite obehaglig medan andra inte känner något alls, jämför med när du noppar dina ögonbryn. Vi använder två typer av bedövningsmedel; en topisk bedövningskräm innan behandlingen och en lokalbedövning när behandlingen har börjat. Vi fyller på med bedövning under behandlingen för en behagligare upplevelse. De första timmarna efter behandlingen kan det kännas ömt runt det behandlade området och vara känsligt för beröring i ett par dagar.
Vi väljer en färg tillsammans genom att applicera små mängder av olika pigment på huden nära dina ögonbryn. Vi väljer den som matchar bäst med din hudton, dina drag och dina personliga önskemål. Microblading är ett bra och naturligt semi-permanent smink för fylliga ögonbryn. Det skiljer sig mycket från billiga permanenta sminktatueringar. Ofta när man pratar om ögonbrynstatueringar tänker man på skarpa linjer i olika färger. De är alla resultatet av misslyckade tatueringsförsök. De är billigare än Microblading och håller en mycket lägre kvalitet, ofta saknar utförarna gedigen erfarenhet. Det är viktigt att du och artisten som ska utföra behandlingen kommer väl överens gällande stil, nyans och form. Kolla alltid på tidigare referensbilder så vet du vad du kan förvänta dig.

Upp till 70% Rabatt!

Gäller tjänster i nya kliniken i Hyllie och ej massage i Malmö centrum – Boka tid i vår nya klinik idag.
4.8/5

Vad våra kunder säger

Vi har 4.8 stjärnor av 5 på Bokadirekte.se. 
Baseret på +3.900 recensioner

Vilken klinik vill du boka hos?

Du kan få massagebehandlingar på båda våra kliniker så du är välkommen att välja vilken klinik du vill ha. Vi ser fram emot att träffa dig och behandla dig.

Vilken klinik vill du boka hos?

Du kan få massagebehandlingar på båda våra kliniker så du är välkommen att välja vilken klinik du vill ha. Vi ser fram emot att träffa dig och behandla dig.