4.8 rating baserat på 3,900+ recensioner
4.8/5

Massagesalong i centrum

Välkomna till vår klinik på Exercisgatan 6 i centrum malmö, där vi erbjuder en naturlig behandling i en lyxig och avslappnande miljö i orientalisk anda. Slappna av i en harmonisk miljö där du bemöts med omtanke och service.

Blandbehandlingar

Hos oss hittar du ett brett utbud av behandlingar som säkerställer ditt totala välbefinnande. Från en lugnande Hand & Fot Massage, där dina händer och fötter får särskild uppmärksamhet, till det exklusiva Pranaris lyxpaketet som ger dig en helhetsupplevelse av avslappning. Många väljer vår specialiserade rygg, axlar & huvudmassage för att hantera stress och spänningar, medan vår kombination av Thai & oljemassage blandar traditionella tekniker för en djupgående behandling. För dem som söker en mer klassisk avslappning är vår oljemassage med aromatiska oljor alltid populär. Kom och upplev förnyad energi och lugn hos oss.

Massagebehandlingar

Våra massagebehandlingar är utformade för att lindra spänningar, förbättra blodcirkulationen och främja en känsla av allmänt välbefinnande. Oavsett om du önskar en djupgående massage eller ett mjukare tillvägagångssätt har vi något för alla smaker.

Spabehandlingar

Våra spa-behandlingar kombinerar terapeutiska tekniker med lyxiga produkter för att ge dig en helt föryngrande upplevelse. Dyk in i vårt urval av behandlingar som kommer att lämna dig känslan uppflyttad och förnyad.

Beautybehandlingar

I vår skönhetsklinik i Hyllie erbjuder vi ett urval av skönhetsbehandlingar, skräddarsydda för att framhäva din naturliga skönhet. Med ett engagerat team av erfarna skönhets-experter använder vi oss av de senaste teknikerna och kvalitetsprodukter för att säkerställa att varje behandling uppfyller dina förväntningar. Vår klinik är den perfekta platsen för dig som vill skämma bort dig själv och känna dig som den bästa versionen av dig själv. Kom in till vår oas i Hyllie och upplev en värld av skönhet och välbefinnande.
4.8/5

Vad våra kunder säger

Vi har 4.8 stjärnor av 5 på Bokadirekte.se. 
Baseret på +3.900 recensioner

Pranaris lyxpaket

Få en 2 timmars behandling på Pranari i Hyllie klinik, Skurup eller centrum, och en 3-rätters middag på restaurangen Thap Thim. En av de bästa thai-restaurangerna i Malmö. Ligger endast 10 minuters promenad från Pranari Centrum. Endast 1.300 kr

Välkommen till Pranari

2008 Så föddes vår första Pranari. Målet var att skapa en plats med harmoni och lugn. Dit du kan gå för att unna dig själv en fantastiskt upplevelse eller överraska någon speciell.

Efterfrågan om annat än massage blev stor. 2020 föddes Pranari i Hyllie där utför vi Kroppsvård och Skönhetsbehandling, Estetiska Injektion behandlingar.

Här blir du omhändertagen av ett gäng tjejet, där just du som kund är i fokus. Det vi inte kan tar vi reda på. Och det vi kan är vi bäst på. Du som kund ska känna dig trygg hos oss.

Vilken klinik vill du boka hos?

Du kan få massagebehandlingar på båda våra kliniker så du är välkommen att välja vilken klinik du vill ha. Vi ser fram emot att träffa dig och behandla dig.

Vilken klinik vill du boka hos?

Du kan få massagebehandlingar på båda våra kliniker så du är välkommen att välja vilken klinik du vill ha. Vi ser fram emot att träffa dig och behandla dig.