4.8 rating baserat på 3,900+ recensioner
4.8/5

Massage & Fotvård på Noblevägen

Välkomna till vår nya klinik på Noblevägen 4 i Malmö, där vi erbjuder nya och spännande kroppsbehandlingar med användning av senaste teknologin för hud- & kroppsbehandlingar.

Rynkorbehandlingar

Våra skräddarsydda rynkorbehandlingar är utformade för att minska synligheten av rynkor och fina linjer, vilket ger din hud ett ungdomligt och uppfriskande utseende. Våra erfarna specialister använder innovativa metoder och säkra produkter för att skapa naturliga resultat.

Medicinsk Fotvård

I behandlingen ingår ett uppmjukande fotbad och därefter genomförs en fotstatus för att kunna anpassa den fortsatta behandlingen utifrån dina fötters specifika behov. Till exempel nagel eller fotsvamp, vårtor, liktorn, förhårdnader och sprickor.

Spa-behandlingar

Våra spa-behandlingar kombinerar terapeutiska tekniker med lyxiga produkter för att ge dig en helt föryngrande upplevelse.

Blandade behandlingar

Hos oss hittar du ett brett utbud av behandlingar som säkerställer ditt totala välbefinnande. Från en lugnande Hand- & Fotmassage, där dina händer och fötter får särskild uppmärksamhet.

Massagebehandlingar

I vår massagesalong i hjärtat av centrum erbjuder vi en rad massagebehandlingar designade för att fräscha upp kropp och sinne. Våra erfarna terapeuter använder sig av traditionella och moderna tekniker för att säkerställa att varje klient lämnar salongen med en känsla av förnyad energi.

4.8/5

Vad våra kunder säger

Vi har 4.8 stjärnor av 5 på Bokadirekte.se. 
Baseret på +3.900 recensioner

Upp till 70% Rabatt!

Gäller tjänster i nya kliniken i Hyllie och ej massage i Malmö centrum – Boka tid i vår nya klinik idag.

Välkommen till Pranari

2008 Så föddes vår första Pranari. Målet var att skapa en plats med harmoni och lugn. Dit du kan gå för att unna dig själv en fantastiskt upplevelse eller överraska någon speciell.

Efterfrågan om annat än massage blev stor. 2020 föddes Pranari i Hyllie där utför vi Kroppsvård och Skönhetsbehandling, Estetiska Injektion behandlingar.

Här blir du omhändertagen av ett gäng tjejet, där just du som kund är i fokus. Det vi inte kan tar vi reda på. Och det vi kan är vi bäst på. Du som kund ska känna dig trygg hos oss.

Vilken klinik vill du boka hos?

Du kan få massagebehandlingar på båda våra kliniker så du är välkommen att välja vilken klinik du vill ha. Vi ser fram emot att träffa dig och behandla dig.

Vilken klinik vill du boka hos?

Du kan få massagebehandlingar på båda våra kliniker så du är välkommen att välja vilken klinik du vill ha. Vi ser fram emot att träffa dig och behandla dig.