4.8 rating baserat på 3,900+ recensioner
4.8/5

Skönhetsklinik i Hyllie

Välkomna till vår nya klinik på Hyllie allè 2b i Malmö, där vi erbjuder nya och spännande kroppsbehandlingar med användning av senaste teknologin för hud- & kroppsbehandlingar.

Rynkorbehandlingar

Våra skräddarsydda rynkorbehandlingar är utformade för att minska synligheten av rynkor och fina linjer, vilket ger din hud ett ungdomligt och uppfriskande utseende. Våra erfarna specialister använder innovativa metoder och säkra produkter för att skapa naturliga resultat.

Ansiktsbehandlingar

Våra ansiktsbehandlingar är skapade för att främja en sund och strålande hud. Vi erbjuder olika typer av behandlingar som rengöring, återfuktning och exfoliering för att förbättra hudens textur och lyster. Våra professionella terapeuter använder skonsamma produkter och avancerade tekniker för att anpassa behandlingen efter din hudtyp och dina specifika behov.

Kroppsbehandlingar

Våra kroppsbehandlingar är utformade för att främja avslappning, minska stress och förbättra din övergripande hälsa och välbefinnande. Vi erbjuder olika typer av kroppsbehandlingar, inklusive massage, body scrub, och välgörande spabehandlingar. Våra erfarna terapeuter skapar en lugn och avkopplande atmosfär för att du ska kunna njuta av en lyxig upplevelse.

Skönhetsbehandlingar

Vår skönhetsavdelning erbjuder ett brett utbud av tjänster för att förbättra din naturliga skönhet och självförtroende. Vi erbjuder professionell makeup, nagelvård, och andra skönhetsbehandlingar för att framhäva dina bästa drag och göra dig redo för speciella tillfällen eller vardagslivet.

Massage behandlingar

I vår massagesalong i hjärtat av centrum erbjuder vi en rad massagebehandlingar designade för att fräscha upp kropp och sinne. Våra erfarna terapeuter använder sig av traditionella och moderna tekniker för att säkerställa att varje klient lämnar salongen med en känsla av förnyad energi och avkoppling. Oavsett om du vill lösa upp spänningar, minska stress eller helt enkelt skämma bort dig själv, är vår salong den perfekta platsen för att hitta den lugn och lindring du söker. Besök oss och låt oss ta hand om ditt välbefinnande.
4.8/5

Vad våra kunder säger

Vi har 4.8 stjärnor av 5 på Bokadirekte.se. 
Baseret på +3.900 recensioner

Upp till 70% Rabatt!

Gäller tjänster i nya kliniken i Hyllie och ej massage i Malmö centrum – Boka tid i vår nya klinik idag.

Välkommen till Pranari

2008 Så föddes vår första Pranari. Målet var att skapa en plats med harmoni och lugn. Dit du kan gå för att unna dig själv en fantastiskt upplevelse eller överraska någon speciell.

Efterfrågan om annat än massage blev stor. 2020 föddes Pranari i Hyllie där utför vi Kroppsvård och Skönhetsbehandling, Estetiska Injektion behandlingar.

Här blir du omhändertagen av ett gäng tjejet, där just du som kund är i fokus. Det vi inte kan tar vi reda på. Och det vi kan är vi bäst på. Du som kund ska känna dig trygg hos oss.

Vilken klinik vill du boka hos?

Du kan få massagebehandlingar på båda våra kliniker så du är välkommen att välja vilken klinik du vill ha. Vi ser fram emot att träffa dig och behandla dig.

Vilken klinik vill du boka hos?

Du kan få massagebehandlingar på båda våra kliniker så du är välkommen att välja vilken klinik du vill ha. Vi ser fram emot att träffa dig och behandla dig.