4.8 rating baserat på 3,900+ recensioner
4.8/5

Spabehandlingar

Välkomna till vår klinik på Exercisgatan 6 i centrum malmö, där vi erbjuder en naturlig behandling i en lyxig och avslappnande miljö i orientalisk anda. Slappna av i en harmonisk miljö där du bemöts med omtanke och service.

Se våra spabehandlingar

Välkommen till vår sida om spabehandlingar! Här kan du läsa mer om våra olika spabehandlingar som är anpassade för olika behov och önskemål. Ta en titt och hitta den bästa spabehandlingen för dig. Vi ser fram emot att ge dig en skräddarsydd spabehandling för avkoppling och välmående.

Body Scrub Massage

Body Scrub är ett utmärkt sätt att exfoliera, nära och hydrera din hud. De tar inte bara bort smuts och döda hudceller för att avslöja ett yngre, fräschare lager utan ökar också blodcirkulationen i kroppen och hjälper till att tömma lymfkörtlarna. Detta lämnar huden smidig, levande och närad. (Ingår Olje massage)

Body Scrub är en fantastisk produkt för att exfoliera och återfukta din hud. Genom att ta bort smuts och döda hudceller hjälper den till att avslöja ett yngre och fräschare utseende. Dessutom ökar den blodcirkulationen i kroppen och hjälper till att rensa ut lymfkörtlarna. Resultatet blir en mjuk, levande och närd hud. Dessutom ingår en oljemassage, vilket ger extra fukt och näring till huden.

Spa pedikyr

Pedikyr 60 minuter:
Aromatiskt fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader, lätt fotmassage och nagellack.

Spa Pedikyr 90 minuter:
Aromatiskt fotbad, scrub, nagelvård, borttagning av förhårdnader, återfuktande inpackning, lätt fotmassage och nagellack.

Njut av en avkopplande pedikyrbehandling som inkluderar ett aromatiskt fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader, en lätt fotmassage och avslutas med nagellack i din favoritfärg.

Unna dina fötter en lyxig behandling med vår spa pedikyr. Du kommer att bli bortskämd med ett aromatiskt fotbad för att slappna av, en försiktig scrub för att exfoliera huden, nagelvård och borttagning av förhårdnader för att ge dina fötter ett välmående utseende. Efter det kommer en återfuktande inpackning att appliceras för att ge näring åt huden och sedan njuta av en avkopplande fotmassage. Behandlingen avslutas med att lacka naglarna i den färg du väljer för att ge dina fötter det sista touchen av skönhet.

Pranaris lyxpaket

Få en 2 timmars behandling på Pranari i Hyllie klinik, Skurup eller centrum, och en 3-rätters middag på restaurangen Thap Thim. En av de bästa thai-restaurangerna i Malmö. Ligger endast 10 minuters promenad från Pranari Centrum. Endast 1.300 kr
4.8/5

Vad våra kunder säger

Vi har 4.8 stjärnor av 5 på Bokadirekte.se. 
Baseret på +3.900 recensioner

Vilken klinik vill du boka hos?

Du kan få massagebehandlingar på båda våra kliniker så du är välkommen att välja vilken klinik du vill ha. Vi ser fram emot att träffa dig och behandla dig.

Vilken klinik vill du boka hos?

Du kan få massagebehandlingar på båda våra kliniker så du är välkommen att välja vilken klinik du vill ha. Vi ser fram emot att träffa dig och behandla dig.