4.8 rating baserat på 3,900+ recensioner
4.8/5

Massagebehandlingar

Välkomna till vår klinik på Exercisgatan 6 i centrum malmö, där vi erbjuder en naturlig behandling i en lyxig och avslappnande miljö i orientalisk anda. Slappna av i en harmonisk miljö där du bemöts med omtanke och service.

Se våra massagebehandlingar

Välkommen till vår sida om massagebehandlingar! Här kan du läsa mer om våra olika massagebehandlingar som är anpassade för olika behov och önskemål. Ta en titt och hitta den bästa massagebehandlingen för dig. Vi ser fram emot att ge dig en skräddarsydd massagebehandling för avkoppling och välmående. Visste du att du efter en massagebehandling kommer mentalt närmare dig själv och kan därmed lättare fatta kloka beslut?

Hot Stone Massage

Dröm dig bort i denna sköna behandling som utförs med aromaoljor och varma lavastenar. Massagen, värmen från stenarna och oljornasdofter ger en total avkoppling. 

Vi säljer även presentkort som kan nyttjas till samtliga behandlingar eller produkter.

Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen och är mycket djupgående. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Hot Stone Massage brukar upplevas lite extra lyxig och anses av vissa som massagens Rolls Royce.

Varm örtmassage

Kan endast i kombination med/efter en massagebehandling

Varm örtmassage är en terapeutisk behandling som man behandlar med efter en vanlig massage för att ge ytterliggare effekt. Örterna värms upp i ett knyte där man med mjuka tryck sedan masserar kroppen. De väldoftande örterna sägs ha en medicinsk effekt för att lindra smärta i onda ryggar och ömma punkter på kroppen. Spänningar och knutor löses upp av värmen och de välgörande örterna som tränger ner i musklerna.

Ansiktsmassage

VEn ansiktsmassage släpper på spänningar och ökar cirkulationen. Med ett par droppar kokosolja kan du och vår massage får du igång cirkulationen i ansiktet under en avkopplande stund.

En ansiktsmassage är en behandling som används för att slappna av i ansiktsmusklerna och främja en bättre cirkulation i området. Genom att använda tekniker som strykningar, tryck och knådning kan en ansiktsmassage hjälpa till att lindra spänningar i ansiktet och ge en avkopplande känsla.
En vanlig metod som används under en ansiktsmassage är att använda några droppar kokosolja. Kokosolja har visat sig ha flera fördelar för huden, inklusive dess förmåga att återfukta och skydda den. Dessutom kan det hjälpa till att främja en bättre cirkulation i ansiktet.

Aromamassage

Denna behandling är den ultimata vägen till avkoppling. Behandlingen börjar med ett fotbad och utförs sedan i lugn och rofylld miljö med avkopplande musik, levande ljus och dämpad belysning. Aromamassage kan liknas vid oljemassage. Vi använder olika eteriska oljor som stimulerar kroppens funktioner på olika sätt. Innan behandlingen rådgör du med massören för att hitta den olja som passar dig i lämplig doft och stimulans, exempelvis olja som verkar och upplevs uppiggande och koncentrationshöjande eller olja som anses lugnnande och avstressande.

Balimassage

En uppfriskande och cirkulationsökande som masseras och tryckstimuleras ett antal punkter och centran på dina fötter. Dessa punkter står i förbindelse med andra delar din kropp och ökar därmed ditt totala välbefinnande. Grundprincipen kan liknas vid den som finns i akupunktur och akupressur.

Vi säljer presentkort som kan nyttjas till samtliga behandlingar eller produkter.

Lymfmassage

Lymfmassage är en enkel men effektiv metod som förbättrar funktionen i lymfsystemet. Det ger goda resultat vid svullnader i armar och ben eller trötthetssymptom.
Lymfmassage består av djupandning, lätta tryck samt strykningar i lymfflödets riktning som stimulerar transporten av överskottsvätska och slaggprodukter ut ur kroppen. De olika teknikerna i lymfmassagen hjälper både till att lossa på kompakt bindväv och öka lymfflödet. Lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Därför är behandlingen upplagd för att skapa lugn och hjälpa dig att slappna av på djupet.

– Ofta drabbas av förkylningar och infektioner
– Har värk och smärta
– Känner dig tung och svullen
– Ständigt är trött
– Upplever en mental dimma och trötthet
– Har torr hy med utslag och eksem
– Har domningar och pirrningar i armar och ben.

Lymfmassage är en behandling som passar alla. Det kan vara extra viktig för dig som har fått lymfknutor bortopererade eller strålats i samband med cancerbehandling; har någon typ ödem, primärt eller sekundärt; fibromyalgi; restless-legs; och trötthetssyndrom. Lymfmassage ges inte under pågående cytostatikabehandling.

Fotmassage

En uppfriskande och cirkulationsökande som masseras och tryckstimuleras ett antal punkter och centran på dina fötter. Dessa punkter står i förbindelse med andra delar din kropp och ökar därmed ditt totala välbefinnande. Grundprincipen kan liknas vid den som finns i akupunktur och akupressur.

Fotmassage är en populär behandling som erbjuder en uppfriskande och cirkulationsökande effekt. Genom att massera och tryckstimulera olika punkter och centra på fötterna, kan man stimulera andra delar av kroppen och därmed förbättra den totala hälsan och välbefinnandet.
Denna form av behandling bygger på principerna inom både akupunktur och akupressur. Akupunktur är en traditionell kinesisk medicinsk metod där tunna nålar stickas in i specifika punkter på kroppen för att främja läkning och balans. Akupressur å andra sidan, liknar akupunktur men istället för nålar appliceras tryck med händerna eller fingrarna på de specifika punkterna.

Genom att massera och trycka på dessa kopplade punkter på fötterna, kan man uppnå liknande effekter som i akupunktur och akupressur. Detta kan innefatta att lindra smärta, minska stress, förbättra sömnen, lindra spänningar och förbättra blodcirkulationen.

Gravidmassage

Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna och spänningar kan leda till smärta. Din terapeut tar hand om dig och tar till sig dina önskemål på bästa sätt. Alla våra terapeuter är mycket lyhörda och vill att din massage ska bli så behaglig som möjligt. Gravidmassage passar till alla gravida som har passerat graviditetsvecka 13.

Under graviditeten genomgår kroppen förändringar som kan påverka musklerna och leda till spänningar och smärta. Det är här en terapeut kommer in och tar hand om dig, förstår dina önskemål och anpassar massagen på bästa sätt. Våra terapeuter är mycket lyhörda och vill att din massage ska vara så bekväm och behaglig som möjligt under denna speciella tid.

Gravidmassage är lämpligt för alla gravida som har passerat graviditetsvecka 13 och kan hjälpa till att lindra obehag och ge en stunds avkoppling för både kropp och sinne.

Pranari medicinsk massage

Thai massage blandad med oljemassage. Helkropp 60 minuter och vi avslutar med varm örtmassage i 30 minuter. Detta är djupgående massage.

Varm örtmassage är en terapeutisk behandling som man behandlar med efter en vanlig massage för att ge ytterliggare effekt. Örterna värms upp i ett knyte där man med mjuka tryck sedan masserar kroppen.

De väldoftande örterna sägs ha en medicinsk effekt för att lindra smärta i onda ryggar och ömma punkter på kroppen. Spänningar och knutor löses upp av värmen och de välgörande örterna som tränger ner i musklerna.

Sportmassage

Denna behandling är lik Thaimassage, en blandning mellan massage och stretch. Det som gör den speciell är den medicinska oljan som används under behandlingen.
Den bedövar smärta i musklerna vilket gör att vi kan bearbeta musklerna mer. Detta massage är hårdast, djupgående massage här hos oss.

Pranaris lyxpaket

Få en 2 timmars behandling på Pranari i Hyllie klinik, Skurup eller centrum, och en 3-rätters middag på restaurangen Thap Thim. En av de bästa thai-restaurangerna i Malmö. Ligger endast 10 minuters promenad från Pranari Centrum. Endast 1.300 kr
4.8/5

Vad våra kunder säger

Vi har 4.8 stjärnor av 5 på Bokadirekte.se. 
Baseret på +3.900 recensioner

Vilken klinik vill du boka hos?

Du kan få massagebehandlingar på båda våra kliniker så du är välkommen att välja vilken klinik du vill ha. Vi ser fram emot att träffa dig och behandla dig.

Vilken klinik vill du boka hos?

Du kan få massagebehandlingar på båda våra kliniker så du är välkommen att välja vilken klinik du vill ha. Vi ser fram emot att träffa dig och behandla dig.